16 mars 2011

De kommer mera, jo lite nya fynd kommer jag med här. Herre gu jag är helt såld när jag kommer in på en loppis jag hittar alltid något....de är ju så kul!!! 
På något vis känns det så himla befriande att få gå runt på alla full proppade bord och hyllor, köpa det man känner för (oftast handlar det bara om några euro) sen kan man ha det hemma ett tag och kändes det inte riktigt rätt så säljer man det själv vidare på nästa loppis. 
Tårtfatet kostade 7, saltkaret 0,20 och roliga burken som känns lite 50/60 tal blev det 2 euro för. Köpte även lite mysiga gamla pussel till tjejen för en euro styck.
Men det värsta är att min lilla rara dotter skrek i söndags när vi var inne på en loppis och jag började plocka på mej lite saker i vanlig ordning; INTE KÖPA!!!
Kan ju berätta att pappan i huset var stolt över sin dotter, men jag tycker ju självklart inte att ett barn skall bestämma över sin mamma när det gäller loppis fynd....skrik du bara jag köper mina saker ändå...


4 kommentarer:

Grannen sa...

Bra att dottern håller ordning på dig!!

Lundagård sa...

Loppis är så roligt, man vet ju aldrig vad man kommer hem med :-) kul att titta runt i din blogg, vilket fantastiskt fint hus ni har!

Jeanette sa...

Jätte fin blogg! Och hus oxå för den delen, tusen tack för ikväll!

Anonym sa...

Jeanette tog hit mig - superfin blogg måste sätta den i nån lista så jag kan ögonläsa den en annan dag :-)